Snelle levering: 2-5 werkdagen*

100 dagen tevredenheidsgarantie

Geproduceerd in Denemarken

Shop nu en betaal later met Klarna

Snelle levering: 2-5 werkdagen*

Kleurstalen

Content Creators

Ben je een influencer, UGC-creator of blogger en wil je onze producten gebruiken in jouw projecten?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werken we samen?

Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze panelen te laten zien. Samen met content creators willen we de veelzijdigheid en aantrekkingskracht van onze producten benadrukken.

Elk project is uniek en we helpen graag om jouw visie werkelijkheid te maken. Wil je onze wandpanelen in je volgende project gebruiken? Laat je gegevens achter en vertel ons meer over je ideeën!

1. Vertel ons over jouw idee 💡

We moeten eerst kijken of het de juiste match is. Vertel ons over jezelf, je volgers en wat jouw idee is met betrekking tot de samenwerking!

2. De goedkeuring

We werken niet zomaar met iedereen. Wij doen een klein onderzoek en kijken of jouw volgers deel uitmaken van onze target groep.

3. Laten we beginnen 💪

We gaan naar de details kijken voor onze samenwerking. Wat hebben we van jou nodig – en nog belangrijker – wat krijg je van ons.

4. Wij sturen ons product op 📦

Wanneer onze samenwerking in gang is gezet, sturen wij ons product op. Wij zorgen voor de verzending en zoeken een passende afleverdatum.

5. Work your magic ✨

Deel je verhaal over WoodUpp en onze producten op je eigen originele manier. Inspireer je volgers en creëer gave content.

6. Wij promoten jou 📢

Stuur ons de gemaakte content, dan promoten wij jouw content in onze marketing! Wij hebben nu meer dan 650.000 volgers wereldwijd.

Laten we beginnen!

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We kijken ernaar uit om samen te werken en iets moois te creëren!

Your message has been sent! 🎉
Oops! You need to fill in some required fields.

Criteria

Jij deelt onze waarden

We geloven in positiviteit en echtheid. Ons doel is om mensen over de hele wereld te inspireren om betere omgevingen te creëren voor henzelf en hun dierbaren. Bij het selecteren van mogelijke WoodUpp-ambassadeurs is het belangrijkste voor ons dat ze zich kunnen vinden in onze missie.

Het gaat om de juiste volgers

Het draait niet om het aantal volgers dat je hebt, maar om de juiste volgers. Daarom hanteren we geen minimum aantal volgers, maar kijken we naar andere factoren zoals betrokkenheid en de algehele sfeer op je profiel.

Statistieken

Wij gebruiken een tool om je profiel te analyseren. Zo kijken we naar of jouw volgers aansluiten bij onze doelgroep en zijn we er zeker van dat het een goede match is!

Content voor jouw en ons account

Het is een vereiste dat jij de door jou gemaakte content met ons deelt zodat wij het voor onze marketing kunnen gebruiken. Het zou zonde zijn om jouw gave project niet te delen met onze volgers, toch?

Je hebt oog voor detail

Je weet hoe je met je camera moet werken en prachtige content kunt creëren. Jouw adembenemende foto’s en video’s inspireren je volgers en presenteren onze producten op de best mogelijke manier.

Projecten

Laat je inspireren door deze prachtige projecten

Pamela Dosal

Het interieur ademt een Scandinavische sfeer uit, met houten elementen en prachtige zwarte en beige accenten. Het is geweldig om te zien hoe Pamela met deze kleuren en materialen eenheid creëert in haar interieur.

Akupanel | 240 – Walnoot

 130,00

Amar Muric

Voor Amar is een goede akoestiek cruciaal aangezien hij video’s produceert. Gelukkig heeft hij nu de perfecte oplossing gevonden met onze Akupanels, die een aanzienlijke verbetering bieden op het gebied van akoestiek.

Akupanel | 240 – Walnoot

 130,00

Sharon

Sharon koos specifiek voor de kleur Walnoot, die prachtig past met de zachte tinten van haar interieur.
De warme houtkleur creëert een gevoel van warmte en gezelligheid in de ruimte.

Akupanel | 240 – Walnoot

 130,00

×