Maak kennis met WoodUpp

Wij ontwerpen opmerkelijke producten voor hedendaagse individuen die streven naar verbetering van zowel het visuele als akoestische aspect van hun favoriete ruimtes.

Ons verhaal

Onze oprichter, Mads, startte WoodUpp vanwege zijn onmiskenbare passie voor hout en bedacht in 2017 het beroemde Akupanel. Sindsdien worden onze producten gebruikt in particuliere woningen en projecten door heel Europa.

Al onze producten komen uit onze eigen fabriek in Ribe, Denemarken.

Onze toewijding aan duurzame productie, gecombineerd met onze expertise op het gebied van hout, zorgt ervoor dat elk product dat onze fabriek verlaat van topkwaliteit is.

Je vindt onze Akupanels terug bij particulieren, bedrijven, restaurants en projecten over de hele wereld. Kortom, mensen kiezen voor ons vanwege onze unieke, hoogwaardige producten die zowel de akoestiek verbeteren als elke ruimte een moderne uitstraling geven.

Met andere woorden, wij creëren opmerkelijke producten voor moderne mensen die de look en akoestiek van hun favoriete ruimtes drastisch verbeteren.

Geproduceerd in Denemarken

Onze visie is het creëren van opmerkelijke producten van de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Daarom produceren we al onze producten in onze eigen fabriek in Ribe.

What's up? Wij zijn WoodUpp.

WoodUpp Nederland

Directeur Nederland, Partner

Jesper

Klantenservice

Sophie

Operationeel manager

Robin

Marketing & Communicatie

Valentina

Logistiek

Ruben

WoodUpp Denemarken

CEO, Partner

Mads

COO, Partner

Mikkel

CMO, Partner

Troels

Heb je vragen?

Wij staan klaar om je te helpen!

Neem contact op