Heb je vragen?

Vind het antwoord aan de onderzijde van de pagina

Veel gestelde vragen

Mijn muur is hoger dan 2.40m

Als de muur hoger is dan 2.40m kunnen de panelen boven elkaar geplaatst worden. Het is makkelijk om de panelen passend te maken aan de muur/plafond. Het is ook mogelijk een kleine ruimte te houden aan de boven en onderkant.

Kan ik de panelen rechtstreeks op de muur monteren of moet ik ze op een regelwerk monteren?

Ja, je kunt de panelen ook direct op de muur monteren zonder regelwerk en zonder minerale wol achter de panelen. Op deze manier nemen de panelen minder ruimte in beslag (slechts 2,2 cm wat de dikte van de panelen is). Bij montage direct op de muur (zonder minerale wol) krijgen de panelen geluidsklasse D.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 2-3 weken. Zodra we de bestelling hebben ontvangen, gaan we jouw panelen produceren. We sturen ze dan rechtstreeks naar je toe via de logistieke partij waarmee we samenwerken. De partij neemt 3-5 dagen voor levering contact met je op, zodat je de levering samen kunt regelen.

Zijn er langere panelen beschikbaar?

Nee, op dit moment hebben we alleen een vast formaat van 2400 x 600 cm x 22 mm.

De productie van speciale afmetingen is meestal niet nodig. Heb je een plaat nodig die korter is dan 2,4 meter, dan zaag je deze met elke zaag eenvoudig op maat. Heeft je een paneel nodig die langer is dan 2,4 meter, dan kan je de panelen eenvoudig in het verlengde van elkaar monteren. 

Kunnen de akoestische panelen in de badkamer of in de keuken worden geïnstalleerd?

Het hangt af van het oppervlak van het paneel. We raden af ​​om de Akupanelen met houten oppervlakken te gebruiken in ruimtes waar ze waarschijnlijk in direct contact komen met vloeistoffen, aangezien het hout kan worden beschadigd door vocht en water. De Akupanelen in de Oxide-reeks en het Akupaneel | Beton moet bruikbaar zijn, aangezien het oppervlak is gemaakt van speciaal ontwikkeld hogedruk fineer dat niet wordt aangetast door water.


Zijn de panelen panelen voor buitengebruik?

Nee, helaas kunnen de panelen alleen binnen gebruikt worden.

Hoe installeer ik stopcontacten en schakelaars?

Als je stopcontacten of schakelaars aan de muur hebt, is de beste oplossing om een ​​gat in de panelen te maken en de stopcontacten op het oppervlak van de Akupanelen te installeren. In de video genaamd “hoe maak je een hoofdbord” kun je zien hoe de stopcontacten gemaakt worden – klik hier >>

Op welke oppervlaktes kan ik de panelen monteren?

Je kunt de akoestische panelen op alle oppervlakken monteren, inclusief bakstenen en betonnen muren, enz. Je kunt ze op de muur lijmen of schroeven gebruiken. Bekijk de installatiehandleiding om te zien hoe je de panelen installeert >>

Zijn de kleuren op de foto's overeen met het paneel?

Ja, ze zijn min of meer hetzelfde. Dit hangt natuurlijk altijd af van de kleurkwaliteit van je beeldscherm. Daarom raden wij je altijd aan om voor je bestelt een sample box aan te vragen, zodat je de kleuren live in je huis kunt zien.

Zijn er eindlamellen?

Deze winter zijn we van plan om een ​​nieuw product aan ons assortiment toe te voegen. Een eindlamel als wandeinde. Deze lamel is aan 3 zijden bedekt met het oppervlak. Deze is beschikbaar in een dikte van 22 mm (als het paneel rechtstreeks op de muur wordt gemonteerd) of 67 mm (als geluidsklasse A moet worden bereikt en de aanbevolen 45 mm latten achter de panelen worden geplaatst).

Kan ik kabels verstoppen achter de panelen?

Uiteraard!

Wat zijn de retour voorwaarden?

Je hebt 14 dagen bedenktijd over de panelen. Dit gaat in als de panalen door de eindklant in ontvangst zijn genomen.

Kunnen de panelen gebogen worden?

Ja, je kunt de panelen om bochten buigen. Het vilt is gemaakt van gerecycled plastic en is erg flexibel, waardoor je de panelen om ronde hoeken kunt buigen. Voorbeelden daarvan vind je op onze Instagram-pagina – @woodupp_com.

Is het moeilijk om de panelen te installeren?

Het is super eenvoudig om de panelen te installeren, daarom kunnen de meeste mensen ze zelf installeren. Als je een beetje handig bent en weet hoe je een zaag en een schroevendraaier moet gebruiken, dan zou je het zelf kunnen installeren.

Sommige van onze klanten geven er de voorkeur aan om een ​​professional te gebruiken om het te installeren. Omdat het product zo gemakkelijk is om mee te werken, kan elke professional het installeren, ook al hebben ze het nog niet eerder geprobeerd. Daarom raden we je altijd aan om contact op te nemen met uw plaatselijke timmerman o.i.d. 

Wat is de minimale afname?

Er is geen minimum, het is mogelijk om één paneel te bestellen.

 

Kan je de panelen verzagen?

Ja, de panelen kunnen met elke zaag worden verzaagd. Zorg wel dat er een nieuwe zaag gebruikt word voor het beste resultaat.

Wat zijn de afmetingen van het paneel?

Elk paneel is 2400 x 600 x 22 mm.

Hoe moet ik de panelen aan de muur bevestigen?

Het is aan de muur te monteren met schroeven. Er is ook een mogelijkheid om het met montage/polymax kit te lijmen. Zorg dan wel dat er één tube per paneel word gebruikt.

Wat voor schroeven moet ik gebruiken?

Je kan het beste zwarte gipsplaat schroeven gebruiken zodat het wegvalt in het zwarte vilt.

Kan ik meer samples bestellen?

Ja, je kan in de webshop meer samples bestellen.

Geen antwoord op je vraag?

Neem dan contact op

Get in touch