Word WoodUpp Pro-partner

Krijg toegang tot onze exclusieve B2B webshop - enkel voor interieurprofessionals.

Registreer je hier
Krijg aangepaste B2B prijzen

Wanneer je lid bent van ons WoodUpp Pro-programma, krijg je toegang tot onze B2B webshop. Hier kun je de panelen inkopen en gebruiken in jouw (interieur-)projecten.

Gratis kleurstalen

Zodra we jouw aanmelding goedgekeurd hebben, heb je de mogelijkheid om kleurstalen gratis te ontvangen. De kleurstalen zijn een prettige manier om zowel klanten als jezelf kennis te laten maken met ons product.

Plaats bestellingen wanneer het jou uitkomt

Met toegang tot onze B2B webshop heb je de mogelijkheid om op jouw eigen gewenste tijdstip kennis te maken met ons product, offertes op te stellen en bestellingen te plaatsen. Zelfs zonder dat je eerst contact dient te zoeken met iemand die de bestelling voor je door kan zetten.

Kenmerken en voordelen

Professionele toegang

Krijg toegang tot producten die alleen professionals kunnen bestellen en maak indruk op jouw klanten.

Begin met verkopen

Begin met het gebruiken van onze producten in jouw (interieur-)projecten en breid je bedrijf verder uit.

Plaats bestellingen wanneer het jou uitkomt

Plaats bestelling op de momenten dat het voor jou het beste uitkomt en zonder dat je contact hoeft te zoeken met onze klantenservice. Wil je toch graag iemand spreken, dan staan we altijd gereed om je vragen te beantwoorden.

Hoe kan ik mijn bedrijf registreren?

Stap 1:

Wanneer je je registreert voor ons zakelijke platform, komen jouw bedrijfsgegevens binnen bij onze klantenservice. Zij controleren jouw gegevens om te zien of je in aanmerking komt voor een account.

Stap 2:

Zodra jouw gegevens gecontroleerd zijn, ontvang je een goedkeurings- of afwijzingsmail. Als je account is geaccepteerd, ontvang je de inloggegevens voor jouw account.

Stap 3:

Nu is het mogelijk in te loggen en heb je toegang tot onze B2B webshop, waar je bestellingen kunt plaatsen en relevante documenten kunt downloaden.

Word een WoodUpp Pro-partner

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een professioneel account
en krijg toegang tot onze B2B webshop.

 (optioneel)

Maak kennis met WoodUpp

Dankzij onze kleurstalen is het mogelijk om eerst goed kennis te maken met ons product en de kwaliteit. Kies de kleuren die jou het meest aanspreken en ontvang deze binnen 1 á 2 werkdagen al in huis of op kantoor.

Bekijk kleurstalen