Werken bij WoodUpp

Wij zijn WoodUpp.

Wij geloven dat onze omgeving een enorme impact heeft op ons leven. Dagelijks maken we mensen blij en helpen we bij het creëren van een plek waar je je op je gemak kunt voelen. Hoe? Dankzij onze collega's. Ben jij iemand die ook graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? We ontmoeten je graag!

Vind jouw nieuwe baan als

Medewerker Klantenservice

Als medewerker Klantenservice ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen via e-mail, telefoon, chat en sociale media. Na het contact tussen jou en de klant, weten we zeker dat hij/zij met een tevreden gevoel het gesprek beëindigd.

 

Het is heel simpel, we willen met WoodUpp één van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld worden als het gaat om klantenservice. We bouwen de Nederlandse afdeling (bijna) vanaf de grond op. Een leuke uitdaging dus!

 

Ben jij net zo gepassioneerd als wij over persoonlijk contact en het verbeteren van de service? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer >>>

Werken bij WoodUpp

Bij WoodUpp krijg je ruimte voor zelfontwikkeling, druk je een eigen stempel op je werk en krijg je het vertrouwen om direct impact te maken. Een goede balans tussen werk en plezier, dat vinden wij belangrijk. Op die manier proberen de de motivatie en de passie bij onze medewerkers te blijven stimuleren.

Op zoek naar een nieuwe functie in een jong, enthousiast en groeiend team? Bekijk onze openstaande vacatures, solliciteer en wie weet tot snel!

Wij ontmoeten je graag!

pm@woodupp.nl

Stuur ons een email

+31 (0) 85 888 2004

Bel ons