Vacature: Klantenservice

Ben jij net zo gepassioneerd als wij over persoonlijk contact en het verbeteren van de service? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WoodUpp groeit en daarom zijn we op zoek naar een klantenservice talent om onze Nederlandse afdeling te versterken!

Er is niets beter dan tevreden klanten. En daarom streven we elke dag naar het bieden van de best mogelijke klantenservice. Ben jij net zo gepassioneerd als wij over persoonlijk contact en het verbeteren van de service? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als medewerker Klantenservice ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen via e-mail, telefoon, chat en sociale media. Na het contact tussen jou en de klant, weten we zeker dat hij/zij met een tevreden gevoel het gesprek beëindigd. Het is namelijk heel simpel, we willen met WoodUpp één van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld worden als het gaat om klantenservice. We bouwen de Nederlandse afdeling (bijna) vanaf de grond op. Een leuke uitdaging dus!

 

Jouw dagelijkse bezigheden zijn:

  • Klantenservice; het beantwoorden van vragen van onze klanten via e-mail, telefoon en chat.
  • Administratief werk; zorgen dat de bestellingen correct worden verzonden.
  • Procesverbetering; het verbeteren van processen voor WoodUpp Netherlands.

Naast het bovenstaande ben je ook bezig met het verder uitbouwen van WoodUpp Netherlands. Eigen input voor het verder groeien van de organisatie wordt altijd zeer gewaardeerd!

 

Wie is WoodUpp?

Bij WoodUpp creëren we opmerkelijke producten voor moderne mensen, die het uiterlijk en de akoestiek van hun favoriete ruimtes willen verbeteren. We produceren lamellen wanden en plafonds met onze akoestische panelen, gemaakt van gerecycled plastic en hout uit duurzame bosbouw. Onze fabriek staat in Ribe (Denemarken), hiervandaan verkopen wij onze producten wereldwijd.

 

Waar kom je terecht?

We zijn bij WoodUpp flink aan het groeien, maar persoonlijk contact, zowel met de klant als met collega’s onderling, vinden we belangrijk. Je komt te werken in een jong en enthousiast team die er iedere dag samen voor zorgt dat de werkdag met plezier en succes afgesloten kan worden. Er heerst een prettige en informele sfeer waarin iedereen zijn steentje bijdraagt om de organisatie verder te laten groeien. Er is volop ruimte voor eigen ideeën.

 

Ben of ken jij onze nieuwe collega? Dan hopen we uiteraard graag van je te horen! Bel ons gerust als je vragen hebt over de vacature, of stuur ons direct je cv. Wie weet zien we je snel!

 

Contact:

Woodupp Netherlands B.V.

jel@woodupp.nl

085 888 2004