Snelle levering: 2-5 werkdagen*

100 dagen tevredenheidsgarantie

Geproduceerd in Denemarken

Shop nu en betaal later met Klarna

Snelle levering: 2-5 werkdagen*

Kleurstalen

Scandinavisch Design

Eenvoud, functionaliteit en esthetiek

Scandinavisch design, wereldwijd geprezen om zijn eenvoud, functionaliteit en minimalistisch uiterlijk, vormt de kern van onze bedrijfsfilosofie bij WoodUpp. Onze producten zijn stevig geworteld in deze prachtige ontwerptraditie en worden met veel zorg gemaakt in Denemarken, het kloppende hart van Scandinavisch design.

De principes van Scandinavisch design bij WoodUpp

Bij WoodUpp, inspireren we onze klanten door het aanbieden van akoestische houten panelen die de Scandinavische principes van duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit belichamen. Deze panelen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook functioneel ontworpen om de akoestiek in elke ruimte te verbeteren. Ons ontwerp combineert natuurlijke materialen zoals hout met geavanceerde technologie, een kenmerk van Scandinavisch design.

Onze lokale productieaanpak bij WoodUpp

Eigen fabriek en duurzame productie

Bij WoodUpp onderscheiden we ons aanzienlijk van veel van onze concurrenten door trouw te blijven aan onze Scandinavische roots en onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Terwijl veel concurrenten kiezen voor massaproductie in het Verre Oosten, produceren wij al onze akoestische houten panelen in onze eigen fabriek in Ribe, Denemarken. Dit stelt ons niet alleen in staat om de kwaliteitsstandaarden hoog te houden, maar ook om een nauwkeurig toezicht te houden op het gehele productieproces.

Vanuit onze fabriek in Ribe, Denemarken 🚛

Naar ons magazijn in Almere, Nederland 📍

Zorgzaam bezorgd bij jou thuis ✅

Door de productie lokaal te houden, kunnen wij gebruikmaken van hoogwaardige, duurzaam verkregen materialen en geavanceerde productietechnieken die de essentie van het Scandinavisch design benadrukken. Dit garandeert dat elk paneel niet alleen voldoet aan de hoogste esthetische en functionele eisen, maar ook bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk.

Scandinavisch Design met WoodUpp: Esthetiek, Functionaliteit en Duurzaamheid, allemaal verenigd in onze akoestische houten panelen.

Toewijding aan duurzaamheid

Inspiratie voor een bewustere keuze voor jouw huis en omgeving

Onze toewijding aan lokale productie en het afwijzen van de kortere levensduur en vaak lagere kwaliteit van massaproductie, weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en klanttevredenheid. Door te kiezen voor WoodUpp, kies je voor een product dat met zorg, passie en respect voor onze planeet is vervaardigd voor jouw interieur. Zo inspireren wij onze klanten niet alleen met onze producten maar bieden we hen ook de inspiratie om een bewustere keuze te maken voor hun huis, interieur en omgeving.

Laat je inspireren door onze Scandinavische ontwerpen

Ontdek onze gehele collectie

De Essentie van Deens Vakmanschap

Ervaar de tijdloze elegantie en innovatie van onze Deense ontwerpen

Bij WoodUpp zijn we trots op onze Deense afkomst en zetten we ons in voor excellentie, innovatie en klanttevredenheid. Elk product dat onze werkplaats verlaat, vertegenwoordigt de integriteit en het vakmanschap van Deens design. Onze panelen zijn niet alleen een functionele toevoeging aan het interieur, maar ook een stijlvol statement dat tijdloze schoonheid toevoegt aan elk huis.

De invloed van Design

Esthetische verrijking voor elk interieur

Onze producten zijn ontworpen om niet alleen de akoestiek van kantoorruimten te verbeteren, maar ook om esthetische waarde toe te voegen aan woonkamers en een rustgevende sfeer te creëren in slaapkamers, waardoor ze een veelzijdige oplossing bieden voor elke ruimte. Door te kiezen voor WoodUpp, kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een stukje Deense traditie dat generaties lang meegaat.

Wat is Scandinavisch Design?

Scandinavisch interieur staat bekend om zijn minimalistische, authentieke en functionele benadering. In onze collectie vind je deze kenmerken terug in strakke lijnen die verwerkt zijn in de wandpanelen en accessoires, waardoor je interieur een tijdloze en rustgevende sfeer krijgt

Welke kleuren passen in een Scandinavisch interieur?

Scandinavische interieurs worden vaak gekenmerkt door de kleuren wit, zwart, lichtblauw en grijs. Deze basistinten bieden de ideale achtergrond voor het integreren van accentkleuren, zoals verfrissende pasteltonen in groen, roze of blauw, die een subtiel vleugje levendigheid toevoegen aan je ruimte.

Wat is Deens Design?

Deens design valt op door zijn functionaliteit en minimalistische, maar toch elegante esthetiek. Deze tijdloze interieurstijl omvat meubels vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals hout, waardoor een sfeer van verfijning en comfort ontstaat.