Influencers

Ben je een influencer en wil je onze producten gebruiken in jouw projecten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werken we samen?

De afgelopen jaren vragen influencers onze producten voor verschillende projecten over de hele wereld. Dus als jouw volgende project ook lamellenwanden of plafonds omvat, neem dan gerust contact met ons op. We horen graag meer over jouw eventuele project en ideeën.

1. Vertel ons over jouw idee

We moeten eerst kijken of het de juiste match is. Vertel ons over jezelf, je volgers en wat jouw idee is met betrekking tot de samenwerking!

2. De goedkeuring

We werken niet zomaar met iedereen. Met onze tool doen wij een klein onderzoek of jouw volgers deel uitmaken van onze target groep.

3. Laten we beginnen

We gaan naar de details kijken voor onze samenwerking. Wat hebben we van jou nodig - en nog belangrijker - wat krijg je van ons.

4. Wij sturen ons product op

Wanneer onze samenwerking in gang is gezet, sturen wij ons product op. Wij zorgen voor de verzending en zoeken een passende afleverdatum.

5. Ga los

Deel je verhaal over WoodUpp en onze producten op je eigen originele manier. Inspireer je volgers en creëer gave content.

6. Wij promoten jou

Stuur ons de gemaakte content, dan promoten wij jouw content in onze marketing! Wij hebben nu meer dan 650.000 volgers wereldwijd.

Laten we beginnen!

Stuur ons een e-mail waarin je meer informatie geeft over jezelf, je idee en je volgers.

Zodra je e-mail in onze inbox belandt, zullen we er direct mee aan de slag gaan en streven we ernaar om je zo snel mogelijk een antwoord te geven.

We kijken uit naar je bericht en de mogelijkheid om samen te werken!

Stuur email

Criteria

Je deelt je passie!

Wij geloven in positiviteit en authenticiteit. We willen mensen over de hele wereld inspireren om een betere omgeving te creëren voor zichzelf en de mensen om hen heen. Samenwerken met mensen die achter het product staan is voor ons heel belangrijk, dat is voor ons het hoofdcriterium voor potentiële WoodUpp ambassadeurs.

Je volgers zijn belangrijk

Het gaat niet altijd om het aantal volgers die je hebt. Het is belangrijker dat je het juiste publiek hebt. We hanteren een minimum aantal van 5000 volgers, maar we kijken ook naar andere dingen, zoals betrokkenheid en de algemene sfeer op je profiel!

Je bent bereid je statistieken te delen

Wij gebruiken een tool om je profiel te analyseren. Zo kijken we naar of jouw volgers aansluiten bij onze doelgroep en zijn we er zeker van dat het een goede match is!

Je gaat akkoord om je content te delen zodat wij dat kunnen gebruiken voor onze marketing

Het is een vereiste dat jij de door jou gemaakte content met ons deelt zodat wij het voor onze marketing kunnen gebruiken. Het zou zonde zijn om jouw gave project niet te delen met onze 650.000 volgers, toch?