Influencers

Ben je een influencer en wil je onze producten gebruiken in jouw projecten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werken we samen?

De afgelopen jaren vragen influencers onze producten voor verschillende projecten over de hele wereld. Dus als jouw volgende project ook lamellenwanden of plafonds omvat, neem dan gerust contact met ons op. We horen graag meer over jouw eventuele project en ideeën.

1. Vertel ons over jouw idee.

We moeten eerst kijken of het de juiste match is. Vertel ons over jezelf, je volgers en wat jouw idee is met betrekking tot de samenwerking!

2. De goedkeuring.

We werken niet zomaar met iedereen. Met onze tool, beginnen wij een onderzoek of jouw volgers deel uitmaakt van onze target groep.

3. Laten we beginnen

We gaan naar de details kijken voor onze samenwerking. Wat hebben we van jou nodig - en nog belangrijker - wat krijg je van ons.

4. Wij sturen ons product op

Wanneer onze samenwerking in gang is gezet, sturen wij ons product op. Wij zorgen voor de verzending en zoeken een passende afleverdatum.

5. Ga los

Deel je verhaal over WoodUpp en onze producten op je eigen originele manier. Inspireer je volgers en creëer gave content.

6. Wij promoten jou

Stuur ons de gemaakte content, dan promoten wij jouw content in onze marketing! Wij hebben nu meer dan 500.000 volgers wereldwijd.

Laten we beginnen!

Email ons met meer informatie over jezelf, jouw idee en jouw volgers. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug!

Stuur Email

Criteria

Je deelt je passie!

Wij geloven in positiviteit en authenticiteit. We willen mensen over de hele wereld inspireren om een betere omgeving te creëren voor zichzelf en de mensen om hen heen. Samenwerken met mensen die achter het product staan is voor ons heel belangrijk, dat is voor ons het hoofdcriterium voor potentiële Woodupp Ambassadeurs.

Je volgers zijn belangrijk.

Het gaat niet om het aantal volgers die hebt. Het is belangrijker dat je het juiste publiek hebt. We hebben dus geen minimum, maar we kijken naar andere dingen zoals betrokkenheid en algemene sfeer op je profiel!

Je bent bereid je statistieken te delen.

Wij gebruiken een tool om je profiel te analyseren, om er zeker van te zijn dat het een goede match is en te kijken wat voor publiek je hebt!

Je gaat akkoord om je content te delen zodat wij dat kunnen gebruiken in onze marketing.

Het is een vereiste dat jij de door jou gemaakte content met ons deelt zodat wij het in onze marketing kunnen gebruiken. Het zou zonde zijn om jou gave project niet te delen met onze 500.000 volgers toch?