Gezien bij

Op deze pagina laten we inspirerende make-overs zien, die je al eerder voorbij hebt kunnen zien komen op tv, Instagram en meer! Doe inspiratie op voor je volgende project en kom er gelijk achter welk product in welk project is gebruikt.

 

Gezien op Instagram bij @wonenmetmariel

Heb je de Instagram-post van Mariel al voorbij zien komen en heb je gelijk zin om je eigen DIY-project te starten? Met het Akupanel | 60 creëer je een speelse lamellenwand op de door jou gekozen plek.

Welk product heeft @wonenmetmariel gebruikt?

Mariel heeft het Akupanel | 60 gebruikt in haar prachtige ruimte. Dit paneel kun je gebruiken voor het creëren van prachtige lamellen wanden en plafonds die een moderne uitstraling aan de ruimte geven. Het paneel is geluiddempend en verwijdert nagalm, wat de akoestiek in de kamer drastisch verbetert.

Shop de look:

Bekijk Akupanel | 60 in Walnoot

Gezien in The Art of Living

Sinds 2001 is The Art of Living toonaangevend op het gebied van luxe wonen. Het magazine is er voor iedereen die wil inspireren of die zich wil laten inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van architectuur, interieur en tuinen. The Art of Living geeft je een kijkje in de wereld van hoogwaardige materialen en toepassingen.

Welk product is er gebruikt?

In deze ruime bovenwoning in het zuiden van Drenthe, is ons Akupanel | 240 in de kleur Walnoot gebruikt. De wandpanelen geven deze slaapkamer een warme uitstraling en bieden gelijk ook een verbetering van de akoestiek. Het paneel is geluiddempend en verwijdert nagalm. Wil je jouw slaapkamer ook een luxe uitstraling geven? Ga dan aan de slag met het akupaneel in de kleur Walnoot.

Shop de look:

Bekijk Akupanel | 240 in Walnoot