Insta-Hits: Duik in onze Top 5 Instagram-favorieten!

In deze blogpost wil ik graag enkele prachtige projecten laten zien die onze klanten hebben gerealiseerd met Akupanelen. We ontvangen dagelijks geweldige foto's van onze klanten waardoor het moeilijk is om een keuze te maken.
Dus waarom laten we onze Instagram-volgers niet mee beslissen?

Ik zal de vijf meest gelikete foto's van ons Instagram-account met jullie delen. Op ons Instagram-account delen wij dagelijks prachtige  foto's die we toegestuurd krijgen van onze klanten.

Als je op zoek bent naar inspiratie, dan is deze blogpost zeker iets voor jou! Laten we beginnen.

De 5de plek:

Bij bijna elke toegestuurde foto, denk ik: "Wow, dat ziet er echt prachtig uit! Ik hou van dat interieur."

Ik vind het erg lastig om een favoriet te kiezen, want ze zien er allemaal geweldig uit. Over het algemeen lijken onze volgers echter de foto's van een gehele muur met Akupanelen het mooist te vinden. En dat begrijp ik wel, want zo'n muur ziet er indrukwekkend en prachtig uit.

In een prachtige kamer als deze, zou ik mij de hele tijd gezellig en knus voelen.
Bekijk hieronder de before en after van dit geweldige project. Wat een enorm verschil!

 

 

De 4de plek:

Op de vierde plek van onze lijst staat deze prachtige hoekafwerking. De panelen zijn hier in de kleur Walnoot gebruikt en geplaatst in een binnenhoek van de hal. Het resultaat is een prachtige eye-catcher die meteen de aandacht trekt wanneer je de woning binnenstapt. De combinatie van de kleur van de panelen en de hoekafwerking zorgen voor een bijzonder en uniek effect in de hal.

Deze hoekafwerking is een geweldige manier om de mogelijkheden van Akupanelen te laten zien. Niet alleen kan je er een statement mee maken in je woning, maar het laat ook zien dat Akupanelen veelzijdig zijn en op verschillende manieren kunnen worden toegepast. Of je nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of juist naar een warme, gezellige sfeer, met Akupanelen is het allemaal mogelijk.

Kortom, deze hoekafwerking laat zien dat Akupanelen een geweldige manier zijn om een statement te maken in je woning, terwijl ze ook nog eens praktische voordelen bieden.

De 3de plek:

Op de 3de plek staat dit project met de geïntegreerde LED-strips. Hoe cool is dit?

Het is geweldig om te zien hoe de LED-strips op een prachtige manier zijn geïntegreerd tussen de lamellen van de panelen. Dit project heeft veel positieve reacties opgeleverd en we zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van deze bijzondere sfeer. We vinden het geweldig om te zien dat onze klanten zo creatief zijn met onze producten en we zijn altijd blij om zulke mooie resultaten te zien!

LED-strips

Exclusieve verlichting voor in huis

Shop LED-strips

De 2de plek:

Bij dit project is de volledige wand van de slaapkamer bedekt met de Akupanelen in Walnoot, wat direct een zeer luxe uitstraling aan de kamer geeft. De warme kleur van de panelen in combinatie met het mooie ontwerp zorgt voor een prachtige sfeer in de slaapkamer. Het is een geweldige manier om een saaie, witte muur om te toveren tot een unieke en stijlvolle ruimte. Het is duidelijk dat deze klant echt oog heeft voor detail en een geweldige smaak heeft!

Op nummer 1 staat dit mooie project:

Het winnende project maakte gebruik van panelen in het toilet, wat een creatieve keuze was.
De panelen zijn zo geplaatst dat ze doorlopen tot aan het plafond, waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Bovendien komen de panelen terug op het kastje, wat zorgt voor een geheel in het interieur.

Al met al is het winnende project met panelen in het toilet een indrukwekkend voorbeeld van creativiteit en innovatie op het gebied van interieurontwerp. Het laat zien dat er altijd manieren zijn om een ruimte te verbeteren en te optimaliseren, zelfs op plekken waarvan je misschien niet verwacht dat er veel mogelijkheden zijn.

Kleurstalen

Twijfel je over de kleurkeuze? Bestel onze kleurstalen en vind jouw perfecte match!

Shop Kleurstalen

Conclusie

We zijn enorm blij met alle foto's die we van onze klanten ontvangen! Het is fantastisch om te zien hoe onze panelen bijdragen aan het creëren van de perfecte sfeer en akoestiek in hun woningen. We zijn erg dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld en we waarderen het enorm dat ze de tijd hebben genomen om hun ervaringen met ons te delen door middel van deze prachtige foto's.

Elk van deze projecten is uniek en toont op zijn eigen manier de impact van onze Akupanelen op de ruimte. We hebben zoveel geweldige foto's op onze social media-kanalen staan dat het voor mij persoonlijk moeilijk is om een favoriet te kiezen.

We bedanken al onze klanten voor het delen van hun foto's en ervaringen met ons. We zijn trots dat we deel uitmaken van het creëren van droomwoningen en we kijken er naar uit om nog meer mooie projecten te zien! Ik hoop dat jullie hebben genoten van deze indrukwekkende foto's.

Over de schrijver

Hoi, mijn naam is Sophie. Bij WoodUpp ben ik verantwoordelijk voor de Klantenservice. Ik help klanten met al hun vragen en adviseer bij het maken van de juiste kleurkeuze in verschillende projecten.