De 5 populairste klanten foto’s met meeste likes op onze Instagram.

Geschreven door Jennifer Zubrenic

Over de schrijver

Hoi, mijn naam is Jenny. Bij WoodUpp werk ik in de marketing, wat in feite gaat over het enthousiast maken van onze klanten over coole projecten die ze kunnen doen met akoestische panelen.

Als ik geen blogs schrijf, ga ik graag naar Zumba en breng ik tijd door met mijn vrienden.

In deze blog dacht ik dat het een leuk idee zou zijn om een paar van onze mooiste projecten gemaakt door onze klanten die zijn gemaakt met Akupanelen te laten zien.

Maar omdat we gelukkig zo veel geweldige foto’s van jullie krijgen, is het moeilijk om  te beslissen welke we aan jullie willen laten zien.

Daarom dacht ik, waarom laten we onze Instagram volgers niet beslissen?

Daarom ga ik jullie de 5 meest gelikete foto’s van ons Instagram account laten zien. Zoals jullie waarschijnlijk weten, hebben wij een Instagram account (als jullie dit niet wisten raden we jullie zeker aan om ons te volgen. >>

Elke dag laten wij jullie foto’s zien die onze klanten naar ons hebben gestuurd.

Net als altijd zijn er posts die meer geliked worden dan andere.

Als jullie nog wat inspiratie nodig hebben voor waar je de panelen kan ophangen, dan is deze blog helemaal voor jou!

Laten we beginnen

De 5de plek:

Om te beginnen moet ik eerlijk zeggen dat bij bijna elke foto die een klant naar ons stuurt ik denk:

Wow! Dat ziet er echt prachtig uit, ik hou echt van dat interieur.

Dus voor mij is het heel erg moeilijk om te zeggen welke foto mijn favoriet is. Omdat  ze er gewoon allemaal geweldig uit zien. Over het algemeen heb ik het gevoel dat onze volgers de foto’s met een gehele muur  met Akupanelen het mooiste vinden. En dat snap ik wel, een hele muur ziet er ook  indrukwekkend en prachtig uit.

Als ik in een huis zou komen met zo’n mooie  eetkamer zou de hele tijd een gezellig en knus gevoel hebben.

 

Kijk op Rustiek Natuurlijk Eiken
Laten we doorgaan naar de 4de plek:

Hier is een perfect voorbeeld van wat je kunt doen, als je muur hoger is dan 2,4m (onze Akupanelen komen alleen maar in de maat 240 x 60 cm). Je kunt de panelen  gemakkelijk in het midden van de muur bevestigen. Je hebt helemaal geen langere panelen nodig!

Maar daar gaat het niet om vandaag. Het ziet er gewoon zo ontzettend goed uit!

Kijk op Rustiek Natuurlijk Eiken
3de plek:

Hier is iets heel erg speciaals.


Een ‘’deur frame’’ gemaakt van Akupanelen. Dit is een super goed idee waar de meeste mensen niet over nadenken. In ieder geval tot nu toe. Maar ik denk dat het een hele speciale en natuurlijke atmosfeer creëert.

 

Al helemaal in combinatie met de rest van het interieur.

Kijk op Akupanel Rustiek Natuurlijk Eiken
2de plaats!

Wat?? Een hele wand gemaakt van Akupanelen met verborgen deuren en een koffiebar?

 

Ik snap heel goed waarom deze foto zo ontzettend veel likes heeft gekregen. Het is 

zo’n creatief project en ik denk echt dat deze ruimte een speciale en exclusieve 

uitstraling heeft.

Kijk op Akupanel Walnoot
En eindelijk: De winnende foto.

Het is ontzettend simpel maar met een groot effect.

Hier is alleen maar één Akupaneel gebruikt maar de hele ruimte ziet er modern en 

harmonisch uit. De ronde spiegel past perfect bij het paneel.

Het is voor mij heel duidelijk dat ronde spiegels op Akupanelen een trend is op dit 

moment. We krijgen heel veel foto’s binnen van mensen die iets soortgelijks hebben 

gecreëerd. En ik snap ontzettend goed waarom!

Het ziet er GEWELDIG uit!

Kijk op Akupanel Klassiek Eiken (Zwart Vilt)

Conclusie

Wij zijn ontzettend blij met elke foto die we van jullie ontvangen!

Heel erg bedankt voor alle klanten die ons deze prachtige foto’s hebben gestuurd. 

We zijn ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen.

Al deze coole projecten laten zien hoe blij mensen zijn met onze panelen. En de foto’s laten zien hoe de Akupanelen de atmosfeer (en natuurlijk de akoestiek) kunnen verbeteren en hoe het kan zorgen dat het het huis uit je dromen wordt.
Naar mijn mening hebben we zo ontzettend veel mooie foto’s van onze klanten al op onze social media kanalen staan. Dus voor mij persoonlijk is het heel moeilijk om een favoriet te kiezen. 

Dank jullie allemaal voor het lezen tot zo ver. Ik hoop dat jullie genoten hebben van (naar mijn mening) indrukwekkende foto’s.

 

//Jenny

Heb jij zelf een project gedaan en denk je, dit wil ik aan iedereen laten zien? Stuur de foto’s dan naar ons toe via onze mail pm@woodupp.nl We posten het ontzettend graag op onze social media kanalen. 

Bekijk onze Instagram

Opzij gaan

Onze Akupanelmodellen

Galerij bekijken

Bekijk al onze mooi kleuren Akupanelen.

Bekijk acupanel