Snelle levering: 2-5 werkdagen*

100 dagen tevredenheidsgarantie

Geproduceerd in Denemarken

Shop nu en betaal later met Klarna

Snelle levering: 2-5 werkdagen*

Kleurstalen

Akupanel Affiliateprogramma

Welkom bij WoodUpp!

WoodUpp is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van akoestische houten panelen, die zowel functioneel als esthetisch zijn. Onze duurzaam geproduceerde producten zijn ontworpen om elke ruimte te verrijken en de geluidskwaliteit te verbeteren, terwijl ze een warme, natuurlijke uitstraling bieden. Met een passie voor innovatie en een focus op klanttevredenheid, is WoodUpp de ideale keuze voor het optimaliseren van jouw leef- of werkruimte.

Sluit je aan bij AWIN en meld je aan
voor het partnerprogramma van WoodUpp.

Nadat je als partner bent geaccepteerd, kun je genieten van de voordelen.

Ontvang 10% commissie op het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, belastingen en retourzendingen.

Affiliateprogramma Wandpanelen

Overweeg je om lid te worden van ons netwerk als affiliate van WoodUpp Akupanels? Heb je een eigen website, blog of app? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Als onderdeel van ons groeiende netwerk van gelijkgestemde ondernemers, krijg je niet alleen de kans om onze hoogwaardige producten te promoten, maar profiteer je ook van vele voordelen.

Ontvang een aantrekkelijke commissie van 10%* en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige producten.

Voordelen van het Wandpanelen Affiliateprogramma:

 • 10% Commissie
 • Toegang tot uitgebreide productfeeds
 • Sterke naamsbekendheid
 • Professionele begeleiding
 • Inzicht in je affiliate account op AWIN

Hoe werkt het:

 • Meld je aan via ons affiliatenetwerk.
 • Voltooi je registratie met AWIN.
 • Na goedkeuring krijg je toegang tot je affiliate-dashboard en unieke affiliate-links.
 • In je affiliate-dashboard vind je diverse marketingmaterialen, zoals banners, productfoto’s en tekstlinks, bedoeld om de promotie van WoodUpp-producten te ondersteunen en je conversies te verhogen.
 • Je affiliate dashboard geeft real-time gegevens over clicks, conversies en commissies.
 • Ontvang 10% commissie over elke aankoop die een bezoeker via jouw site doet.

Voor wie is het Affiliate programma van WoodUpp geschikt?

Als je gepassioneerd bent over interieur, Akupanels en een actieve volgerbasis hebt op sociale media of een eigen blog, dan is het WoodUpp affiliate-programma perfect voor jou. Je kunt inkomsten genereren door onze hoogwaardige producten te promoten. We werken samen met contentmakers, bloggers en loyaltyprogramma’s van grote bedrijven die hun volgers informeren over onze innovatieve en kwalitatieve producten. Bovendien sluiten we partnerships met organisaties en communities die, net als wij, streven naar een betere woon- en leefomgeving.

Hoe verdien ik geld met dit programma?

Met het affiliate programma van WoodUpp kun je geld verdienen door onze producten, zoals Akupanels, te promoten op jouw platform, zoals een blog, website of sociale media. Als affiliate partner krijg je unieke affiliate links die je kunt delen met je volgers. Wanneer iemand via jouw link een aankoop doet, ontvang je 10% commissie over het verkochte bedrag. Het bijhouden van je verkopen en verdiensten gebeurt via een persoonlijk dashboard, waarmee je jouw prestaties en inkomsten gemakkelijk kunt volgen en optimaliseren.

Hoe kan ik mij aanmelden voor het WoodUpp Wandpaneel Affiliate programma?

Meld je hier gemakkelijk en snel aan. Je kunt ook mailen naar woodupp@affiliatemanager.dk. Je aanvraag wordt beoordeeld en goedgekeurd zodra we vaststellen dat er een goede match is.