Aannemers

Ben je aannemer en wil je onze producten gebruiken in een toekomstig project? Lees hoe we kunnen samenwerken.

Verbaas je klanten met onze moderne en duurzaam geproduceerde producten.

De afgelopen jaren hebben architecten onze producten gevraagd voor verschillende producten over de hele wereld. Dus als je volgende project ook lamellen wanden of plafonds omvat, neem dan gerust contact met ons op. We horen graag meer over jouw project en ideeën.

Project "8-Kanten" - 500 Akupanelen in één conferentie ruimte.

Een paar redenen om met WoodUpp te werken!

Geef wanden en plafonds een moderne look.

Breng de minimalistische Scandinavische look in jouw volgende project. Lamellen wanden en plafonds geven elke kamer een moderne uitstraling - jouw klanten zullen er dol op zijn.

Duurzame materialen.

Onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen. Het vilt dat we gebruiken is gemaakt van gerecycled plastic en het hout is afkomstig uit duurzame bosbouw.

Verbeter de akoestiek.

Onze Akupanelen zien er niet alleen mooi uit - ze zijn ook geluidsklasse A (mits correct geïnstalleerd). Ze verwijderen weerkaatsing en creëren een gezonde geluidsomgeving.

Bespaar tijd (en geld) op installatie.

Het installeren van lamellen wanden en plafonds is op de oude manier duur. Door ons ontwerp kunnen de timmerlieden deze in een mum van tijd installeren wat veel (mankracht) en geld bespaart.

Snelle levertijden.

Heb je een krappe deadline? We produceren onze producten lokaal in onze fabriek in Denemarken. Hierdoor kunnen wij een korte doorlooptijd aanhouden van circa 2-3 weken (ook bij grote bestellingen).

Gemaakt in Denemarken.

In Denemarken staan ​​we bekend om ons geweldige design en ons vermogen om producten van de hoogste kwaliteit te maken. Dit zal het project zeker ten goede komen.

Meer informatie en 3D-modellen nodig voor visualisaties? We hebben het allemaal op één plek voor je verzameld.

Productinformatie, catalogus en 3D-bestanden.

Gebruik dit gerust in je werk. En laat het ons weten als we op wat voor manier dan ook kunnen helpen.

Download

Of download apart

We bieden een breed scala aan producten waarmee je jou klanten kunt inspireren.

Onze klanten gebruiken onze producten meestal om hun projecten een Scandinavische uitstraling te geven. Met onze producten is het eenvoudig om een ​​minimalistische en moderne uitstraling te geven aan de projecten en ruimtes waar je aan werkt.