Akupanel | 240

Ons meest populaire ontwerp tot nu toe. Verwijder galm en creëer een mooie, natuurlijke uitstraling.

Shop hier

NIEUW: Covers

Onze eerste collectie WoodUpp Covers is nu beschikbaar. Creëer een exclusieve sfeer in huis, welke opstelling je ook kiest.

Shop hier

Duurzaamheid is onze eerste prioriteit.

Klik op de lagen om deze te ontdekken

Vilt van gerecycled plastic (flessen)

Akoestisch vilt

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat al onze Akupanelen in Denemarken geproduceerd worden met behulp van duurzame materialen.

Ons akoestisch vilt is gemaakt van gerecycled plastic, wat betekent dat we een afvalproduct gebruiken en er iets nuttigs en moois van maken.

Het vilt absorbeert geluidsgolven en dempt het geluid.

Lamellen

Lamellen

De kern van de lamel bestaat uit een vezelplaat van gemiddelde dichtheid en is verkrijgbaar in zwart of een natuurlijke kleur.

De lamellen creëren diffusie, wat in wezen betekent dat ze de geluidsgolven breken en zo het geluid dempen.

Hout uit duurzame bosbouw

Oppervlakte

Al het hout dat we gebruiken is afkomstig uit duurzame bosbouw, wat ervoor zorgt dat het bos meer bomen kan reproduceren dan er wordt gekapt.

Daarnaast zorgt onze leverancier voor goede arbeidsomstandigheden voor de mensen die in het bos werken, terwijl hij ook de natuur in het bos beschermt en respecteert.

Akupanel | 60

Bekijk onze nieuwe vierkante akoestische panelen en creëer een totaal andere look.

Shop hier

Klasse A geluidsabsorptie

Heb je problemen met slechte akoestiek in de kamer? De akoestische panelen zijn geluiddempend en bij installatie op muren of het plafond absorberen ze de geluidsgolven en verwijderen ze nagalm. Onze panelen zullen een A-classificatie bereiken wanneer er minerale wol achter de panelen wordt geïnstalleerd.

Gemaakt van duurzame materialen

Wij helpen graag mee met het beschermen van de natuur. Daarom is ons akoestische vilt gemaakt van gerecycled plastic en komt ons hout uit duurzame bosbouw. We willen ervoor zorgen dat het bos meer bomen kan voortplanten dan dat wij gebruiken.

Gemaakt in Denemarken

Wij produceren al onze producten in onze fabriek in Ribe, Denemarken. Omdat we het product zelf maken kunnen wij ervoor zorgen dat het product van topkwaliteit is en voldoet aan onze hoge eisen.

Snel en gemakkelijk te installeren

Onze producten zijn simpel en gemakkelijk te installeren. Dit betekent dat professionals veel tijd besparen tijdens de installatie en voor particulieren is het het perfecte 'doe-het-zelf' project.

Shop hier
Maak je huis knus met warm witte LED-strips

Met LED-strips creëer je eenvoudig een look waarmee je woning uitblinkt.

Shop hier

Accessoires

Shop hier

LED-strips

Shop hier

Kleurstalen

Shop hier
Onze producten op jouw muur

Maak een foto, selecteer een paneel en vind de juiste match voor bij jou in huis.

WoodUpp Stories

Laat je inspireren door deze prachtige projecten.

Bekijk stories